Service

Cégünk kiemelt hangsúlyt fektet a magas szintű szervizszolgáltatás és az alkatrészellátás biztosítására. Szerelőink folyamatos képzése és a magas szintű technikai felkészültség miatt az általunk végzett szervizmunkákra garanciát nyújtunk Ügyfeleink részére.

2016-tól országos szervizlefedettséget biztosítunk, emellett szerelő kollegáink folyamatos online elérhetőséggel rendelkeznek, így a helyszínen történő szereléskor mindig azonnali pontos információhoz tudnak jutni.

SZERVIZ OPCIÓK, SZERZŐDÉS TÍPUSOK:

  • Kötelező vizsgálatok Cégünk igény esetén elvégzi a törvény és a hatóságok által előírt biztonsági, időszakos és szerkezeti vizsgálatokat.
  • Karbantartás Amennyiben célja a prevenció, azaz a targoncák véletlenszerű meghibásodásának megelőzése, ebben is segítségére tudunk lenni. Ez esetben a gépeket meghatározott ütemterv szerint tartjuk karban.
  • Full szerviz Ezen szerviz típusban minden benne foglaltatik „A-tól Z-ig”, ezzel biztosítva a folyamatos rendelkezésre állást és a hatékonyságot.

Amennyiben targonca szervizzel kapcsolatos kérdése lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot ide kattintva elérhetőségeinken, vagy írjon e-mailt részünkre: info@nrgcar.eu

ALKATRÉSZELLÁTÁS

A nem eredeti cserealkatrészek minősége, megbízhatósága és élettartama nagyon változó, ezért az NRG LIFT elektromos targoncáihoz csak eredeti cserealkatrészek használatát javasolja. Eredeti cserealkatrészeink megbízhatóak, áruk versenyképes, kialakításuk precíz – így biztosítják az általunk forgalmazott elektromos targoncák és autók éveken át tartó egyenleges teljesítményét.

Fontos számunkra, hogy Ügyfeleink gépei folyamatosan rendelkezésre álljanak, így az alkatrészek nagy része budaörsi raktárunkban rendelkezésre áll azonnali szállítási lehetőséggel, azon alkatrészek, melyek nem találhatóak meg az adott pillanatban raktárunkban, 24-72 órán belüli európai disztribúciós központból történő szállítással beszerezhetőek.

Amennyiben targonca alkatrésszel kapcsolatos kérdése lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot ide kattintva elérhetőségeinken, vagy írjon e-mailt részünkre: info@nrgcar.eu

AROUSED YOUR INTEREST?

Contact us!